Gastspreker

Gastspreker

Op zoek naar Eyeopeners, een fris geluid, een nieuwe denkwijze of het activeren van ingesluimerde kennis? Zoekt u iemand die uw werknemers, leerlingen of collega's een inspirerende avond bezorgt? Behoeft aan inzichten over onderwerpen als crisiscommunicatie, agressie of Social Media? Als Gastspreker kan Mark van Dieren op diverse terreinen iets voor uw organisatie betekenen.

mark van dieren, agressie, agressietrainer, weerbaarheid, sociale veiligheid, agressietraining, agressiehantering, spreker, adviseur, coach, opleider, trainer,agressiemanagementMark deelt graag zijn visie op diverse gebieden zoals veiligheid, agressiemanagement, agressietraining, groepsdynamica, gedragsbeïnvloeding door communicatie, conflict strategieën, crisiscommunicatie, social media training, multicultureel vakmanschap, pestpreventie- en signalering, empowermenttraining. Hij gaat graag met zijn toehoorders in gesprek over deze onderwerpen om kennis te delen, vragen te beantwoorden en ideeën te specificeren. Laat Mark onderdeel zijn van een inspirerende avond die wellicht interessante zelfinzichten oplevert, de juiste vragen oproept of eindelijk antwoorden geeft die u zocht.

Over Agressie. Door zijn ruime ervaring in Agressie training en coaching word Mark vaak gevraagd om tijdens congressen en seminars zijn visie over dit onderwerp te delen. Jarenlang bezig zijn met communicatie & lastig gedrag leverde vele inzichten, anekdotes, wijsheden en ervaringen op. Mark gaf over dit onderwerp al lezingen op Hoge Scholen, overheidsinstanties, middelbare scholen en diverse werkplekken. Agressie is een veelzeidig onderwerp dat veel dieper blijkt te gaan dan meningeen had verwacht. Laat Mark's lezingen over agressie een mooi discussiestartpunt zijn over dit onderwerp en wat er in uw omgeving met agressie gedaan wordt.

Social Media. Met de komst van het Internet veranderde ons leven radicaal. Chatten met mensen over de hele wereld werd van de ene op de andere dag iets normaals waar zowel volwassen als kinderen niet meer van opkeken. Foto's werden per e-mail uitgewisseld en zowel zakelijke als sociale gesprekken werden via MSN gevoerd. Maar de vooruitgang stopte daar niet. Chatprogramma's als MSN en Googletalk maakten plaats voor Skype, WhatsApp en Snapchat. Nagenoeg iedereen zit op Facebook, Instagram of Twitter. En de nieuwe generatie Social Media mogelijkheden staat al klaar. Al deze vernieuwing is niet zonder voor - en nadelen, jongeren en volwassenen krijgen te maken met cyberpesten, sexting, grooming, hacking, privacy-issues en zien de gevaren niet altijd in. Mark geeft diverse lezingen en trainingen op maat over dit onderwerp.

React Advies & Training

Sponsored by

Sponsored by Renault Nieuwendijk

Social Media

Informatie

Email: info@agressiemanagement.nl

Telefoon: +31(0)20 441 1370

M: +31(0) 6 47 000 675

M: +31(0) 6 28 134 369


Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer

© Copyright 2021 - React Training & Advies / Realisatie Studioweb.nl