Agressiecoach

Agressiecoaching

Lichaamshouding, de toon van een stem, de afstand tussen mensen. Allemaal factoren met grote invloed tijdens een agressieve situatie. Voor optimaal omgaan met agressie bestaat niet één vast draaiboek dat men kan volgen. Door agressiecoaching kan men leren wat de beste oplossingen zijn. Bij agressietrainingen en coaching maakt Mark van Dieren als agressiespecialist duidelijk dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Een methode moet tenslotte bij je passen, en het is altijd fijn om meerdere tools tot je beschikking te hebben. Middels duidelijke en praktijkgerichte coaching gaat Mark met een team aan de slag.

mark van dieren, agressie, agressietrainer, weerbaarheid, sociale veiligheid, agressietraining, agressiehantering, spreker, adviseur, coach, opleider, trainer,agressiemanagementEén op één coaching 

Mark weet als agressiedeskundige hoe belangrijk het is om de juiste tools te hebben om met lastige of zelfs agressieve mensen om te gaan. Zijn cursussen zijn een dynamische mix van theorie en praktijk waarbij deelnemers actief bij het leerproces worden betrokken. Zijn manier van coaching zorgt ervoor dat elke deelnemer op positieve wijze het beste uit zichzelf weet te halen. Dit kan in een groep, maar ook één op één. Via deze intensieve manier van (agressie)coaching komt een deelnemer snel tot de kern van zijn leervragen en kan hij/zij met praktijkgerichte feedback direct aan zijn competenties werken.


Teamcoaching

Het kan voor uw bedrijf ook zeer nuttig zijn om het team functioneren onder de loep te nemen. Hoe liggen de verhoudingen binnen een groep? Hoe is het gesteld met de sociale veiligheid op de werkvloer? Mark geeft veel sessies waarbij de thema's als veiligheid, onderlinge betrokkenheid en stress (door bijvoorbeeld agressie) centraal staan. Door coaching op de werkvloer en praktijkgerichte oefeningen komen de deelnemers tot inzichten en resultaten die direct toepasbaar zijn op de werkvloer.

Goede coaching is nooit éénrichtingsverkeer. Elke sessie weer verdiept Mark zich in zijn cursisten. Wie zijn ze? Wat heeft iedereen op zijn manier nodig? Wat voor de één een eyeopener is kan door de ander gemist worden. Mensen leren allemaal op verschillende manieren. Niet iedereen bereidt zich even goed voor. Sommige deelnemers moeten zelfs eerst enige weerstand overwinnen. Aandacht voor het individu is de sleutel to succes.

Voor het boeken van Mark van Dieren inzake agressiecoaching neem contact op met zijn manager Ton Olijve:  M: +31 6 28134369,  

Sponsored by

Sponsored by Renault Nieuwendijk

Social Media

Informatie

Email: info@agressiemanagement.nl

Telefoon: +31(0)20 441 1370

M: +31(0) 6 47 000 675

M: +31(0) 6 28 134 369


Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer

© Copyright 2021 - React Training & Advies / Realisatie Studioweb.nl